Asset Manager | Eteck | Renewable Energy

Job description

Flexxy is voor Eteck op zoek naar een Asset Manager! 


Wil jij bijdragen aan de verduurzaming van Nederland? Kom bij Eteck werken! Wij zorgen ervoor dat woningen en gebouwen duurzaam worden verwarmd, verkoeld en voorzien worden van warm tapwater. Wij gaan voor 0. Nul gebruik van fossiele brandstoffen en nul impact op het milieu. Iedere dag streven we naar maximale impact op de verduurzaming van de Nederlandse warmte– en koudevraag. Die impact groeit. En wij ook! Groei jij met ons mee?


Wat zoeken wij

Wij zoeken een ondernemende Asset Manager om ons team te versterken. Als team zijn wij verantwoordelijk voor de prestaties van onze duurzame energie installaties. De installaties wekken duurzame warmte op, welke we leveren aan individuele eindgebruikers en zakelijke klanten. De meeste installaties hebben wij 30 jaar in bezit, waarbij er na 15 jaar een kans is voor renovaties en herinvesteringen. Ook is er vaak de intentie om na 30 jaar ons bezit te verlengen.


Jouw uitdaging als Asset Manager is de verantwoordelijkheid voor een aantal van onze installaties, waarbij een optimale klantbeleving jouw belangrijkste doel is. Jij realiseert dit met goede processen voor communicatie en storingsopvolging, optimale monitoring dat de installaties energetisch optimaal presteren en oog op een gezond financieel rendement van de installaties.


Je werkt samen met alle afdelingen binnen Eteck om samen jouw installaties optimaal te laten presteren. Tijdens de exploitatieperiode van de installaties neem jij de besluiten over allerlei aanpassingen en ben je het eerste aanspreekpunt naar onze externe stakeholders. Je neemt leiding in het proces om te zorgen dat nieuwe installaties zo goed mogelijk worden opgeleverd na overname of nieuwbouw, en dat herinvesteringen en mogelijke verlengingen na 30 jaar optimaal worden benut om onze doelen te bereiken op het gebied van klantbeleving, betrouwbaarheid, energetische prestaties en financieel rendement.

Job requirements

Wat verwachten wij dat jij nodig hebt

  • HBO-/WO-opleiding in een relevante richting, bij voorkeur een technische opleiding of een sterke affiniteit met technische uitdagingen
  • 5-10 jaar relevante werkervaring, met aantoonbare ervaring in het werken met eindklanten, verantwoordelijkheid voor financiële doelstellingen en je ervaring met juridische zaken.
  • Op technisch gebied wil je begrijpen wat er gebeurt, zonder dat je een expert hoeft te zijn op het gebied van bodemenergie of installatie techniek.
  • Je bent uitstekend in communicatie, moeilijke gesprekken met interne en externe partijen schuw je niet. Je zorgt voor goed stakeholder management: je kent de belangen van je omringende partijen en handelt daar adequaat naar.
  • Je bent scherp en analytisch, en wilt de oorzaak van een bepaald probleem volledig achterhalen.
  • Je werkt gedisciplineerd en nauwkeurig, en draagt dit ook uit naar anderen om je heen om te zorgen dat het werk af komt.


Wat bieden wij

We hebben een down-to-earth organisatie en houden van hard werken met veel plezier en passie voor het vak. We werken in een mooi nieuw pand in Voorburg, vlakbij het station. We bieden volop de mogelijkheid om ook een
aantal dagen per week vanuit huis te werken. Tot slot, niet onbelangrijk, wij hebben mooie arbeidsvoorwaarden, die recht doen aan de functie binnen het bedrijf.