IT PROJECT MANAGER | AllShoes

Job description

Flexxy is op zoek naar een IT Project Manager voor AllShoes! 

Werken in een ‘Great Place to Work’ in een uitdagende functie waar jij impact kan en mag maken maken op het gebied van ICT Change en Projectmanagement? Dan is deze rol iets voor jou!

AllShoes staat aan de start van een digitale transformatie met een compleet nieuwe organisatiestructuur. Als ervaren IT Projectmanager weet jij als geen ander wat de goede basis vormt voor de juiste implementatie van een IT Business projecten. In gesprek met verschillende afdelingen kan jij de behoefte achterhalen en dit samenbrengen tot een projectvoorstel. In deze rol is er de vrijheid om zelf projecten te initiëren, te ondersteunen en integratieprojecten te begeleiden. Hierbinnen kan jij kaders schetsen, projectteams samenstellen, risico’s inventariseren en de capaciteiten monitoren. Uiteraard ben jij ook het aanspreekpunt in de verdere uitvoering. Verder bestaat jouw takenpakket uit:

  • Het ontzorgen van de IT Manager op het gebied van projectmanagement, hiervoor een strategie opzet, zelfstandig kan uitvoeren en proactief ideeën aandraagt om te blijven vernieuwen;
  • Het samenwerken met externe partijen voor inkopen van IT en Business oplossingen m.b.t. pakketselecties en -implementaties;
  • Contact onderhouden t.b.v. digitalisering met diverse Business Owners van andere Bunzl organisaties
  • Monitoren van- en rapporteren over de voortgang van projecten, inclusief signaleren van risico’s en aandragen van maatregelen.
  • Organiseren- en begeleiden van verschillende testen binnen de ontwikkelketen
  • Het (on)gevraagd adviseren van de IT Manager, externe partijen en stakeholders.

Kort samengevat: Een uitdagende functie in een dynamische omgeving met een breed takenpakket waar je zelf vorm aan kan geven. Wij zijn recent uitgeroepen tot een Great Place To Work. Dit maakt werken bij Allshoes een unieke ervaring!

Job requirements

Jij bent onze nieuwe Projectmanager IT wanneer:

  • Jij over minimaal 5 jaar werkervaring beschikt binnen Project Management IT en hierin kan aantonen dat jij de kartrekker bent geweest in meerdere IT projecten van begin tot einde;
  • Ervaring met programma-, projectmanagement waarbij IT en implementatie van grote projecten een rol hebben gespeeld. Ervaring met portfolio management is een pré;
  • Agile werken, bij voorkeur met Scrum, in een enterprise werkomgeving, bijvoorbeeld in een rol als Agile projectmanager;
  • Goede communicatieve vaardigheden, markt- en resultaatgericht en een doelgerichte werkethos.

Wij bieden:

Een leuke baan in een start-up die tevens ook onderdeel is van multinational Bunzl. Je wordt onderdeel van een jong en ambitieus team. We vinden teamgevoel en persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk en vieren ook zeker onze successen. We bieden goede arbeidsvoorwaarden en natuurlijk ook hybride werken. Daarnaast heb je 26 vakantiedagen (fulltime), kan je extra vakantiedagen bijkopen en hebben we een goede pensioenregeling.

Maar dit is niet alles! Wij stimuleren iedereen met het openbaar vervoer naar werk te komen. Naast een 100% vergoeding, sluiten wij ook een SWAP fiets abonnement voor je af wanneer je buiten Amsterdam woont. Binnen mum van tijd ben je bij ons prachtige pand in Amsterdam Houthavens.


Where Protection meets Style. Dit is AllShoes!

AllShoesheeft als eerste in een traditionele markt coole safety sneakers geïntroduceerd. Deze innovatiekracht en volharding kenmerkt ons team. We kiezen ons eigen pad als organisatie! We werken elke dag met een team van gedreven mensen waar ieder zijn eigen expertise en enthousiasme heeft om elkaar verder te helpen. We motiveren en inspireren elkaar en vinden het belangrijk dat iedereen met veel plezier bij ons werkt. We vinden het belangrijk onze successen samen te vieren en ook onze vrijdag met een borrel af te sluiten!

Sinds 2021 is AllShoes partner van het Koplopernetwerk van MVO Nederland. Hiermee behoren wij bij de meest ambitieuze en gedreven ondernemers op het gebied van duurzaamheid in Nederland. Samen proberen wij de transitie naar een nieuwe (circulaire) economie te versnellen. We streven ernaar om in 2025 volledig circulair te zijn. Ambitieus? Zeker! Ben jij degene die ons gaat helpen om dit te realiseren?